Ballina

Printera Kualitativ, Efikas dhe Inovativ.

Si një partner profesional dhe i besueshëm, RICOH ua ofron printerat më cilësor dhe është lider i transformimit digjital inovativ në fushën e printimit.

RIKON ju ofron produkte, shërbime
dhe mbështetje në printim

Ne jemi kompani
e dëshmuar ndër vite

Produktet tona

RIKON SH.P.K. është një ofrues Regjional i teknologjisë që transformon proceset e biznesit dhe menaxhimin e informacionit për të ndihmuar organizatat të jenë më të shkathëta, produktive dhe fitimprurëse.

Shërbimet tona

Shtypje komerciale dhe industriale

Shërbimet e TI-së

Shërbimet e dokumenteve të menaxhuara

Shërbimet e komunikimit

Shërbimet në vendin e punës

Servisim

Vizitoni produktet tona

Rreth nesh

RIKON SH.P.K. e themeluar në vitin 1996, Ricoh ofron shërbime të dokumenteve, konsulencë, softuer dhe pajisje për bizneset e vogla dhe të mëdha në të gjithë regjionin. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të zgjidhjeve të personalizueshme që i përshtaten nevojave individuale të klientëve dhe në industrisë