LABEL PRINTER + 12 ROLLS

Printo me ngjyra deri në 55 faqe në minut, me rezolucion 1200x1200dpi dhe me skanim deri në 80 ppm… me kosto shumë të ulët…🤫

Toner Cartridge Set for only 88.00€

Promotional offer for only 330€ ​

Promotional offer for only 111€ ​

Printer only

Promotional offer for only 245€ ​​

RICOH SG 3210DNw with a resolution of 4,800 x 1,200 dpi color, WiFi, Network, USB.

This printer is perfect for A4 color printing in any environment. Thanks to low power consumption and much lower cost than most color laser printers. Adapt to the new way of working with this powerful printer.

Promotional offer for only 219€ ​​

Promotional offer for only 80€ ​​

Promotional offer for only 1599€

Limited Offer

Super Action

Sasia e limituar

 

Ky printer është perfekt për shtypjen me ngjyra A4 në çdo mjedis. Falë konsumit të ulët të energjisë dhe kosto shume me te ulët sesa shumica e printerëve laser me ngjyra. Përshtatuni mënyrës së re të punës me këtë printer të fuqishëm.