Commercial and industrial printing

Multifunctional Printer – Many functions in a single printer. Whether you are looking for a black and white or color multifunctional printer, wireless, networked or standalone, Ricoh is the ideal place for efficient, reliable and state-of-the-art printer solutions.

Single Function Printer

Single-function printer – Superperformance, what every environment needs, be it an office, a medium-sized company or a corporation. At a very favorable cost, eloquent solution. Ricoh’s black and white and color printers are quality and offer various connectivity options

Printer Njëfunksional

Printer Njefunksional- Superperformance ajo qe i nevojitet cdo mjedisi qofte zyre, kompani e mesme apo korporate. Me nje kosto shume te favorshme, zgjidhje elokuente. Printerët bardh e zi dhe me ngjyra të Ricoh janë cilesor  dhe ofrojnë mundësi të ndryshme të lidhjes

Printer and Scanner

Ricoh is known for our high quality printers, and multifunction printers & scanners / copiers. Endless solutions in one place. Give your work environment high-speed efficiency with on-demand upgrades.

Toner and Paper

To ensure the highest performance of your Ricoh device, it needs professional maintenance. We at RICOH offer toner and replacement parts to deliver spectacular results and exceptional reliability.

Toner dhe Fleta

Për të siguruar performancën më të lartë të pajisjes tuaj Ricoh, i duhet mirembajtje profesionale. Ne RICOH ua ofrojme tonerin dhe pjesët zëvendësuese për të dhënë rezultate spektakolare dhe besueshmëri të jashtëzakonshme.