Shërbimet

Shtypje komerciale dhe industriale

Printer Multifunksional- Shume funksione ne nje printer te vetem. Pavarësisht nëse po kërkoni një printer multifunksional bardh e zi ose me ngjyra,pa tel, në rrjet ose i pavarur, ne Ricoh eshte vendi Ideal per zgjidhjet e printerave efikase, te besueshme dhe te teknologjise me te fundit.

Printer Njëfunksional

Printer Njefunksional- Superperformance ajo qe i nevojitet cdo mjedisi qofte zyre, kompani e mesme apo korporate. Me nje kosto shume te favorshme, zgjidhje elokuente. Printerët bardh e zi dhe me ngjyra të Ricoh janë cilesor  dhe ofrojnë mundësi të ndryshme të lidhjes

Printer Njëfunksional

Printer Njefunksional- Superperformance ajo qe i nevojitet cdo mjedisi qofte zyre, kompani e mesme apo korporate. Me nje kosto shume te favorshme, zgjidhje elokuente. Printerët bardh e zi dhe me ngjyra të Ricoh janë cilesor  dhe ofrojnë mundësi të ndryshme të lidhjes

Printer & Skaner

Ricoh është i njohur  për printerët tanë me cilësi të lartë, dhe printerët & skanuesit / fotokopjuesit shumëfunksionalë. Zgjidhje pafund ne nje vend.Ofroni ambientit tuaj te punes efikasitet me shpejtësi të lartë me përmirësime sipas kërkesës.

Toner dhe Fleta

Për të siguruar performancën më të lartë të pajisjes tuaj Ricoh, i duhet mirembajtje profesionale. Ne RICOH ua ofrojme tonerin dhe pjesët zëvendësuese për të dhënë rezultate spektakolare dhe besueshmëri të jashtëzakonshme.

Toner dhe Fleta

Për të siguruar performancën më të lartë të pajisjes tuaj Ricoh, i duhet mirembajtje profesionale. Ne RICOH ua ofrojme tonerin dhe pjesët zëvendësuese për të dhënë rezultate spektakolare dhe besueshmëri të jashtëzakonshme.