Oferte promocionale per vetem 229€

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oferte 50% Zbritje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oferte 70% Zbritje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oferte 70% Zbritje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oferte 70% Zbritje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oferte promocionale per vetem 269€

RICOH SG 3210DNw me rezulucion 4,800 x 1,200 dpi colour, WiFi, Network, USB.

Ky printer është perfekt për shtypjen me ngjyra A4 në çdo mjedis. Falë konsumit të ulët të energjisë dhe kosto shume me te ulët sesa shumica e printerëve laser me ngjyra. Përshtatuni mënyrës së re të punës me këtë printer të fuqishëm.

Super Aksion

RICOH SG 3210DNw me rezulucion 4,800 x 1,200 dpi colour, WiFi, Network, USB.

Ky printer është perfekt për shtypjen me ngjyra A4 në çdo mjedis. Falë konsumit të ulët të energjisë dhe kosto shume me te ulët sesa shumica e printerëve laser me ngjyra. Përshtatuni mënyrës së re të punës me këtë printer të fuqishëm.

Super Aksion

RICOH SG 3210DNw me rezulucion 4,800 x 1,200 dpi colour, WiFi, Network, USB.

Ky printer është perfekt për shtypjen me ngjyra A4 në çdo mjedis. Falë konsumit të ulët të energjisë dhe kosto shume me te ulët sesa shumica e printerëve laser me ngjyra. Përshtatuni mënyrës së re të punës me këtë printer të fuqishëm.

Sasia e limituar

RICOH SG 3210DNw me rezulucion 4,800 x 1,200 dpi colour, WiFi, Network, USB.

Ky printer është perfekt për shtypjen me ngjyra A4 në çdo mjedis. Falë konsumit të ulët të energjisë dhe kosto shume me te ulët sesa shumica e printerëve laser me ngjyra. Përshtatuni mënyrës së re të punës me këtë printer të fuqishëm.

SUPER AKSION!!!

RICOH SG 3210DNw me rezulucion 4,800 x 1,200 dpi colour, WiFi, Network, USB.

Ky printer është perfekt për shtypjen me ngjyra A4 në çdo mjedis. Falë konsumit të ulët të energjisë dhe kosto shume me te ulët sesa shumica e printerëve laser me ngjyra. Përshtatuni mënyrës së re të punës me këtë printer të fuqishëm.

SUPER AKSION!!!

RICOH SG 3210DNw me rezulucion 4,800 x 1,200 dpi colour, WiFi, Network, USB.

Ky printer është perfekt për shtypjen me ngjyra A4 në çdo mjedis. Falë konsumit të ulët të energjisë dhe kosto shume me te ulët sesa shumica e printerëve laser me ngjyra. Përshtatuni mënyrës së re të punës me këtë printer të fuqishëm.